Nieuws

Portfolio
Bekijk mijn portfolio
bij "my work"Fotografie
Een mooie foto zegt meer dan 1000 woorden.Altijd al eens model willen zijn?
Dat is nu mogelijk!
Stuur een e-mail naar
info@yvowillems.nl
voor meer informatie.

Het is ook mogelijk om je shoot te voorzien van visagie!
Meer informatie op aanvraag.


Een foto voor uw vriend of vriendin? Of misschien samen op de foto?
Bekijk bij "my work" mijn galerij van de "relaties".
Stuur voor meer informatie een e-mail naar: info@yvowillems.nl


 

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Yvo Willems en al jaren is fotografie, naast mijn full-time baan in het onderwijs, een grote hobby van mij. Het is daarom ook mogelijk dat er een langere wachttijd is en ik alleen maar op gezette tijden foto's kan maken. Na het maken van de foto's heeft u altijd binnen een week de foto's digitaal gekregen!

Het is niet eenvoudig om de juiste fotograaf te vinden voor uw wensen. Inmiddels is er enorm veel aanbod in de regio en zit hierin verschil in kwaliteit, de prijs en de stijl van de fotograaf. Natuurlijk moet u daarom voor iets kiezen dat volledig bij u past.

Ik sta voor:
- duidelijkheid
- goede communicatie
- duidelijke prijzen
- digitale levering van de foto's in hoge resolutie
- meedenken met de klant en denken in kansen

De studio ruimte:

Ik heb een fijne studio aan huis die geschikt is voor groepen tot 6 volwassen personen. Uitzonderingen kunnen wel, maar dan wordt het wat beperkter qua mogelijkheden.

Deze ruimte is ingericht met professionele apparatuur van Elinchrom. Er wordt gewerkt met een Canon full-frame camera met daarbij passende L objectieven van Canon.


Mijn specialiteiten:
De laatste jaren heb ik mijzelf verder gespecialiseerd in portretfotografie, bruidsreportages en familiereportages. Bij elke foto die ik maak, wil ik het maximale eruit halen. In mijn foto's probeer ik altijd de sfeer weer te geven zoals die bij de persoon of het moment past.

 


Reacties van verschillende klanten:

" Door het zoeken op internet, kwamen we bij Yvo uit. We kwamen helemaal vanuit Amsterdam omdat we zijn prijs/kwaltieit zeer op prijs stelde. Het was gezellig en super resultaten! Dat was het rijden meer dan dubbel waard. "

" Via via zijn we bij Yvo terecht gekomen. In een prettig kennismakinggesprek gaf hij ons het volledige vertrouwen dat het goed zou komen met alle wensen ten aanzien van onze huwelijksdag. Wij vielen hierbij voor zijn creativiteit en enthousiasme.
Op de dag zelf konden wij volledig onszelf zijn en heeft hij ons op natuurlijke wijze vast gelegd.
In het theater hebben wij een fantastische fotoreportage beleefd met prachtige resultaten!
Ook de ceremonie, het diner, de receptie en het feest zijn prachtig voor ons in beeld gebracht.
Yvo is door ons en onze gasten als zeer prettig in de omgang ervaren zonder dat hij zich op de voorgrond heeft geplaatst!
Alle gemaakte afspraken zijn snel, vakkundig en professioneel nagekomen.
Yvo is echt een aanrader!!! "

"Het was gezellig in de studio. De resultaten zijn erg mooi geworden. Wat neem je mooi de tijd voor onze kinderen. Je stelt ons op ons gemak. Het was heel gemoedelijk. Super mooie foto's."

"Je hebt vaak een leuk idee om ons goed op de foto te krijgen. Fijn dat je tijdens de shoot al resultaten laat zien. Deze foto's gaan we groot in de huiskamer hangen. Onze ouders zijn erg blij met de foto's."

"Het intakegesprek voor de bruiloft was erg fijn. Je wist precies de dingen vast te leggen die wij op de foto wilden hebben. De sfeer was erg goed tijdens het samenwerken met jou. Ik raad je bij andere mensen aan. "

"Het is zo fijn dat wij de foto's in hoge resolutie aangeleverd krijgen. Zo kunnen wij ze zelf afdrukken op een groot formaat en niet alleen maar tot een maximale grootte van 20 bij 30 cm bijvoorbeeld"

 

Zelfportret

Waarvoor ben ik inzetbaar?

 

 

Voor de volgende fotografie ben ik inzetbaar:

- Relatie
- Modellen
- Bruiloft
- Natuur
- Product
- Feesten en partijen
- Het geven van workshops over fotografie
- Kinderfeestjes

 

Zelfportret

 

 
 
  © Copyright 2018 Yvo Willems